2 jaar, gefeliciteerd

Vandaag is jouw geboortedag. Lieve Liv gefeliciteerd! Want voor ons ben je er altijd, voor altijd met ons vieren, dat weet je.

Tja, vandaag hadden we dan op dit moment ballonnen, kado’s en vooral veel lol gemaakt. Wat het vandaag gaat zijn weet ik niet? Papa, mama en Julie zullen op hun eigen manier aan je denken, zoals we dat elke dag op onze eigen manier doen. Maar dat het jouw dag is, is zeker.

Nog steeds, en dat zal altijd zo zijn, heb je invloed op ons mooie leventje. Jouw geboorte heeft daar alleen maar meer aan toegevoegd. Als papa het even niet meer weet en dat komt steeds vaker voor, dan denkt ie aan jouw. Aan jou denken geeft rust en richting, wat echt is en waar toewijding voor nodig is komt dan boven.

Ook voor Julie ben je nog steeds erg dichtbij. Ze mist je elke dag en als ze gaat slapen vindt ze dat erg moeilijk. Toch is het okee, je bent belangrijk voor haar.

Och, wat had ik je graag in mijn armen gesloten en geknuffeld. Och, wat had ik graag je verjaardag gevierd. Och, wat zou ik om je kattenkwaad gelachen hebben. Och, Och, Och,…………ik denk aan je lieve Liv. Mis je erg.

  1 reactie op “2 jaar, gefeliciteerd

Reacties zijn gesloten.