1 jaar, jouw geboortedag

Lieve Liv,

 

Ik heb getwijfeld, zoals ik tegenwoordig dat wel vaker doe. Zal ik wel of niet iets op je blogje zetten. Natuurlijk wel! Jij hoort er 100% bij.

Afgelopen zaterdag had je 1 jaar geworden. Wat had Papa je graag met je handen in de taart zien slaan. Ik had het zelfs aangemoedigd. Ik zal je eerlijk zeggen dat beeld zorgde ervoor dat papa bijna de hele dag aan het huilen was. Het stopte gewoon niet. Wat had ik dat graag meegemaakt.

Toen we met mama en je zus Julie naar paardrijden waren, is ome Martijn langs geweest, hij bracht ons “toewijding”. Een blond Belgisch gebrouwen bier. Waarom vertel ik je dit? Nou het was naast de naam toepasselijk, ook qua smaak erg mooi. Ik heb elke keer op je geproost. Het doet me zo aan jou denken. Krachtig, lief en vooral plezier. Raar he, dat ik dit vergelijk met jou. Het doet me aan je denken.

Thuisgekomen kwamen opa en oma langs. Weet je wat ze gedaan hebben? Een ster naar je laten vernoemen. Dat is mega bijzonder. Nu ben je echt een “sterretje”, zoals Julie dat altijd zegt. Nu kunnen we naar je kijken en je zoeken als je verstoppertje speelt. Wauw, wat lief.

Ook kregen we mooie kaarten en bloemen. Erg veel lieve mensen die aan je denken Liv en mama, Julie en papa helpen om jou minder te missen.

Ik mis je ontzettend……..

 

Papa