Achter de wolken

Er komen vandaag allemaal lieve berichtjes binnen. Natuurlijk van Opa en Oma en van tante Wieteke en familie. Het bericht van Wieteke raakte papa.

Wolken hier vandaag in Kopenhagen, maar daarachter straalt het allermooiste sterretje vandaag een beetje extra. Wij proosten vanavond op Liv!

En die kwam aan. Want proosten op jouw verjaardag dat doen we zeker. Je geboortedag is altijd een moment om extra aan je te denken. Ik beeld me in dat je dan heerlijk rond had gerend en naar de zonnestralen zou grijpen. Je zus gek zou maken en vooral de wereld met veel energie zou hebben gevuld. Ja, dat is mijn beeld. En dat is mooi, want dat hoort bij jou en is van mij.

Lieve kleine, door jou vieren we zaken, relativeren we andere dingen en zijn we vooral bewust van waar je in het leven van mag stralen. Mooi gezegd van Wieteke. Het klopt.

Je zus

Ook je zus denkt aan je…..hier een bericht voor je:

Lieve Liv

Het is vandaag je verjaardag ik mis je heel erg veel. Het is alweer 6 jaar geleden. Morgen word ik 12 en vandaag zou jij 6 worden. Ik ga naar de middelbare gaan en jij zou naar groep 3 gaan. Ik hou ontelbaar veel van je. Ik zal je nooit vergeten💕❤️.
Liefs je grote zus.

Mooi he, het is zo een kanjer. Jij bent haar grootste kado…..dat zal altijd zo zijn.


Berichtnavigatie