Dag 9 – het gaat slecht

Het gaat slecht. Vanmorgen belde de dokter dat er een ontsteking is in mijn darmen. Pap en Mam zijn geschrokken. In de ochtend zijn ze met Julie geweest. Het was echt gezellig.

12:00 uur

Om 12:00 uur werden pap en mam gebeld. Ze hebben Julie naar opa en oma gebracht en die zijn samen naar tante Patricia gegaan. Haar verjaardag vieren.

Rond 18:30 uur liep mijn bloeddruk erg terug. En gaf de dokter aan dat ik eigenlijk het niet meer zo goed deed. Ja, daag……nadat pap en mam iedereen hadden gebeld om te komen heb ik nog even een tandje erbij gezet. En weer gevochten. Ik kreeg het met de hulp van de dokteren redelijk stabiel en net voordat ze zeiden dat het niet meer ging ben ik zelf aan de slag gegaan. Ja je krijgt me er niet zomaar onder.

En dan krijg ik ook nog lieve kusjes van mijn grote, trotse zus. Tjee wat een knapperd is dat, dat ze door alles heen kijkt en speciaal voor mij komt. Ik ben trots op je zus.

 

Pap, mam en Julie zijn rond 22:30 uur in het Ronald McDonald huis gegaan om te slapen. Mooi dichtbij. En lekker slapen.