Dag 5 Eigen wijze

Ja daag, moet ik elke keer in zo een rondje liggen. Ik vind het veel leuker om met mijn voetje erbuiten te hangen. De beademing is actief, al heeft die mevrouw met de witte jas wel gezegd dat ze het af willen bouwen. Volgens mij bedoelt ze dan dat het minder wordt. En morgen misschien helemaal niet meer. Zou wel leuk zijn, krijg ik me snorkeltje weer terug.

Nu ik geen mutsje meer op heb kon ik mama goed laten zien dat ik donkere, zwarte haartjes heb. Wel een donsbolletje natuurlijk. Mama zegt dat mijn gezichtje ook al iets voller is geworden. Doe ik het voor hoor mama. Ik vind je melk ook lekker. Zo lekker dat ik nu van 1 ml naar 2 ml per voeding ben gegaan. Ik mag 12 keer per dag eten, cool joh.

Mama naar Julie

Mama vertelde dat ze naar huis mocht. Ze hoeft niet meer in het ziekenhuis te zijn. Dan kan ze naar grote zus Julie. Julie moet morgen naar de dokter voor een bloed prikje. Als dat goed is mag ze namelijk bij mij op bezoek komen. “hé Julie, dat is niet eng hoor, doen ze bij mij zo vaak”.

Ik ga slapen, doei.