Dag 7 Zusjes dag

Weet je het was vandaag een belangrijke dag. Mijn grote zus Julie heeft gisteren bloed laten prikken en nu hebben mama en papa gehoord dat ze ‘waterpokken’ al heeft gehad. Ze mag dus bij mij. Samen met pap en mam hebben we haar een klein beetje voor de gek gehouden. Toen ze vanavond kwam wist ze nog niet dat ze naar me toe mocht. Mama kwam eerst even bij de dokter controleren of het echt goed was. En toen…….zusjes dag…….samen op de foto met de drie meisjes van papa.

Kangaroeen

Toen mijn grote zus er was heb ik ook nog bij mama gelegen. Kangaroeen noemen ze dat. Dan mag ik een uurtje bij mama liggen. Toen heb ik mama’s pink ook stevig vastgepakt. Ook heeft Julie mijn bolletje toen lekker vastgepakt. Ook haar pinkje heb ik vastgehouden. Aan het eind heeft papa me met de mevrouw in het groene pak weer teruggelegd en verschoond. Papa moet het vuile werk maar doen hoor. Is ie groot en sterk genoeg voor.

Oma

Papa vertelde dat oma een beetje ziek is. Ze heeft ook last van haar longetjes. Kom op oma, gewoon je best doen. Samen hard werken, goed! Ik snap het wel, voor mij is het ook hard werken. En dan heb jij vorige week zo je best gedaan om op Julie te letten, daardoor konden mam en pap bij mij zijn. Dank je oma (en natuurlijk opa).

 

Verder gaat het wel goed met me. Het ademhalen blijft een dingetje. Maar ik krijg nu 6ml voeding per eetmoment (dat doe ik dan weer 12 keer per dag) en dat gaat lekker. Het is wel veel hoor voor mijn kleine buikje, dus na het eten ga ik altijd even lekker slapen. Dan kan alles een beetje verteren.

Nou dat is het voor vandaag wel weer.

  1 reactie op “Dag 7 Zusjes dag

Reacties zijn gesloten.